10

'forever ever town'

Assalamualaikum dan salam sejahtera

seperti yang sedia maklum,sekarang ni aku tidak lagi menetap di ipoh tp telah berubah haluan ke forever town @pekan selama bahasa mudahnya.

2 minggu yg pertama aku menumpg di rumah sepupu.pd minggu y ke-3 aku dh dpt umh sewa dan menetap d situ sehinggalah saat ini.sumpah aku lost kat pekan ni..antaranya

-aku hanya tau beli makan kt SATU kdai
-aku hanya tau topup kt SATU kedai saje y kalo bejalan kaki leh memusnahkn 1/2 kg lemak d bdn

T_T

aktiviti harian(isnin-jumaat)
8.00pg-5.00ptg bkerja dgn rjin
5.00-8.00mlm di rumah berehat,(mandi baring baring baring dan baring smpai bosn)
8.00-11mlm tengok tv,makan,tgk tv balik,tgk hp,msg dgn sume org,tgk tv semula,sembang dgn dinding
11.00 iron baju ,baring baring baring smpai ngntuk
12.00 tidur dgn jayanya

T_T

dahla aku ni jenis pemalu n pndiam.lagi be++++ pndiam la jwbnye kalo dok sini..'sigh'

takpela demi mencari sesuap nasi dan rezeki.aku redha.

sekian
6

taraaaa!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

hai hai..bersiaran dari lokasi baru..meja baru..dan pc baru..hohohoho.. dah 12hari aku di tempat kerja..so far so good la setakat ni..Alhamdulillah..moga berjalan lancar hendaknya sampai bila2..


Rumah pun aku dah bertukar yakni bukan lg di rumah sepupu tetapi di rumah sewa sendri..sekarang ni tengah menanti my "sparrow" dgn penuh sabar..ekekekee.keputusan samada hendak berulang @ tak dari pt buntar ke 'forever town' akan dputus kan kelak.InsyaAllah. tengah mengumpul & menganalisis semua pendapat2.barula senang nk wt keputusan khennn???


Sekian saja tuk kali ini..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top