2

AIdilfitri 2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Yaa kita bersua tulisan lagi..arini aku nak update pasal raya hari tu bleh?
dah nak abis syawal baru nak update.kuih raya,krepek,duit raya dh abis 
baru nak update..'so lame' la u ekane.

ah lame tak lame ,pedulik ape.aku nak update jugak..keh keh keh!!
macam raya-raya sebelum ni.pagi-pagi sebelum g semayang raya makan dulu
sampai kenyang..ye sampai kenyang.aku tak tipu.

Balik semayang raya makan lagi.aku rasa entry ni penuh dengan perkataan
makan je..lepas makan g umah maksu sebelah umah dan MAKAN lagi..kendian
ziarah pusara arwah abah.we miss u abah *lari ambik tisu sat*

balik2 je dah ada yang berkunjung ke rumah.dan dari saat tu tak putus putus
orang datang ke rumah.tak menang tgn aku dibuatnya.okay bukan aku sorang
je,semua sekali la..best plak lagu 'aku suka dia ainan tasneem' ni.layan 
sambil taip entry ok gak..hoihhh!! fokus fokus!! maafkan saya,lagu ainan
tasneem tgh berkemundang berkumandang.

kat mana kita tadi.ye orang berkunjung..kami jemu jamu,diorang makan,
kami jamu diorang makan..sampai aku tak sempat nak tengok tibi bak hang.
tapi normal la kan.nama pun hari raya.waktu ni la nak menziarahi sanak
saudara kan.sanak tak saudara pun leh gak ziarah.

tapi yang best raya kali ni adalah gelagat my grandniece..ye grandniece.
aku dah ada cucu okay.gelagat si kecik (zuyyin namanya) ni mmg wat aku 
gelak je manjang dan aku suka sakat dia.muahahahah..aku toksu yang kejam


aku : oii!! mintak sket biskut tu
zuyin : takyehh!! ( sambil sorok tangan yg pegang biskut kt belakang + senyum)
aku : mintak la sket...
zuyyin: tak yehh!!
aku : kedekut la zuyyin ni..

sekarang ni pun bila aku panggil oii kt dia ,dia ooii balik kat aku.
tapi suara dia lebih comel la..cepat betul belajar..
mamposla kalo anak sedara aku tanya sape yg ajo "ooii" ni.kikikiki



video
aksi yang sempat aku rakam.kikiiki



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top